Achtergrond

Vanuit de behoefte om meer uit groepen te halen, de samenwerking tussen mensen te versterken en de leermogelijkheden van teams te verbeteren, begon Petra Scheffers in 2010 haar eigen bureau Lelie Consultancy.

In haar eigen bureau komt haar pragmatische, enthousiasmerende en resultaatgerichte aanpak optimaal tot zijn recht. Dankzij haar jarenlange ervaring en talent voor samenwerking beschikt Petra Scheffers over een uitgebreid netwerk van specifieke deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld risicobeleving, ongevalsonderzoek en etiketteren volgens CLP (Regulation on Classification, Labelling and Packing)

Voor Petra Scheffers haar eigen bureau startte, was zij bij Delft TopTech, de postgraduate school van de TU Delft, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onder andere de postdoc opleidingen Master of Safety, Health & Environment en de Master of Public Safety. 

Petra Scheffers heeft de studies Hogere Veiligheidskunde (Reed Business Opleidingen) gevolgd. Deze opleiding leidt op tot veiligheidskundige met arbeidsomstandigheden als werkdomein. En Corporate Learning van de Foundation Corporate Education (Kessels & Smit, The Learning Company) afgerond, een innovatief leertraject voor professionals op het gebied van leer-, opleidings- en verandervraagstukken in arbeidsorganisaties en scholen.

Petra Scheffers is tevens

Bestuurder van Noordwijk Risk Initiative (NRI)
www.nri.eu.com

Lid van de Nederlandse Vereniging van Veiligheidskunde (NVVK)
www.veiligheidskunde.nl

Lid van Nederlandse vereniging voor HRD professionals in ontwikkelen en opleiden (NVO2)
www.nvo2.nl

Petra adviseert en begeleidt daarnaast studenten bij hun afstudeertraject van de opleidingen MVK (Middelbaar Veiligheidskunde) en HVK (Hogere Veiligheidskunde) van Reed Business Opleidingen.

U vindt Lelie/ Petra Scheffers ook op:

LinkedIn